Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровВарненският щангист Христо Христов лети тази вечер за Япония с

...
Снимка Фейсбук/Димитър ДимитровВарненският щангист Христо Христов лети тази вечер за Япония с
Коментари Харесай

Христо Христов преди полета за Токио: Ако вдигна това, което мога, ще свърша работата си

Снимка Фейсбук/Димитър Димитров

Варненският щангист Христо Христов лети довечера за Япония с полет от Варна през Истанбул за Токио. Както е известно, 20-годишният играч на " Титан " ще взе участие на Олимпийските игри в надпреварата по повдигане на тежести в категория до 109 кг. Ицо ще подвига на 3 август (вторник) в 14 часа българско време (20 часа японско).

Проведох добра и пълноценна подготовка за най-високия състезателен конгрес. За първи път ще съм на Олимпиада, тъй че е обикновено да не съм изцяло спокоен. Но при мен постоянно е по този начин преди огромно съревнование, тъй като постоянно имам едно мислено. Някои хора са мечтали единствено да вземат участие на Олимпиада, а аз към този момент го реализирах. Но аз не отивам единствено, с цел да вземам участие. Уверен съм в силите си и ще дам всичко от себе си, с цел да осъществявам това, което възнамерявам, сподели за " Петел " Христо Христов.

Наясно съм кои са съперниците ми, наясно съм и какви са моментните им достижения. Много състезатели в моята категория са любимци, нищо чудно в хода на единствено съревнование да се появят и други. Моята цел е да подвигна това, което мога и което подвигах в тренировките. Направя ли го, ще съм си приключил работата, за която отивам, добави Христо.

Досега най-трудни за мен на съревнование са били първите опити във всяко едно от двете придвижвания. Надявам се да се оправя с първите тежести, тъй като когато съм го правил, по-късно постоянно съм се чувствал по различен метод и съм придобивал още по-голяма убеденост и самочувствие, сподели още Ицо.

След като дойде в Токио, ще продължа с тренировките, само че с дните ще понижим натоварванията, с цел да може тялото ми да отпочине, без да изгубя формата и стила си. Хубаво е, че нямам проблеми с килограмите, подкрепям ги едни и същи от месеци и няма да се наложи да свялам, както различен път, добави варненският тежкоатлет.

Това че няма да има аудитория на надпреварата, мен персонално не ме тормози. Дори ще е по-добре. Когато излизам на подиума, в никакъв случай не съм си мислил какъв брой души ме гледат или не ме гледат. Мислил съм единствено за щангата. Аз се боря с нея единствено и нея желая да подчиня, приключи Христо Христов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР